Rize Saadet Partisi'nden İsrail'i Protesto eylemi

TAKİP ET

Saadet Partisi Rize İl Teşkilatı tarafından, İsrail'in Gazze'ye karşı sürdürdüğü saldırılar, düzenlenecek eylemle protesto edilecek.

Bugün öğle namazının hemen ardından Şeyh Camii önünde gerçekleştirilecek protesto eylemine tüm Rizeliler’i davet eden Saadet Partisi Basın Müşaviri Ramazan Bursa, “Kuduran İsrail şeytanını lanetlemek, saldırılarına dur demek, İslam Ülkelerinin yöneticilerini uyandırmak için” bu eylemi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yaptığı açıklamada Bursa, “Kurulduğu günden bu yana Filistinli Müslümanları katliam ve zulme maruz bırakan işgalci Siyonist İsrail yine azıttı! Gazze'ye bomba yağmuru başlatan Siyonistler aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu onlarca kişiyi şehit etti. Saldırıda Hamas komutanlarından Ahmed el-Caberi hakkın rahmetine kavuştu” dedi.

“Düzenlediği her saldırıya dini bir isim veren Şeytan İsrail önceki gece başlattığı katliam operasyonuna da ''Bulut Operasyonu'' adını verdi” diye Ramazan Bursa, “8 Milyonluk Siyonist İsrail önceki akşam 1,5 Milyarlık İslam dünyasının gözlerinin içine baka baka Filistin'de yeni bir katliama imza attı ve katliama aralıksız devam etmekte. Ümmet yine bir sınavı kaybetmek üzere” ifadelerini kullandı.

“Kuduran İsrail şeytanını lanetlemek, saldırılarına dur demek, İslam Ülkelerinin yöneticilerini uyandırmak için Saadet Partisi’nin organize ettiği ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunun da desteklediği bir protesto eylemi düzenliyoruz” diyen Bursa, “Ümmetin vahdeti için, kudurmuş şeytan İsrail ve işbirlikçilerine dur demek için, Filistinlilerin yanında olmak için tüm kardeşlerimizi bu vadeti kıyamımıza davet ediyoruz” ifadeleriyle saat 11.00’de öğle namazının ardından Şeyh Camii önünde düzenlenecek olan protesto eylemine tüm Rizeliler’i davet etti.