Rize Özel İdarespor yine tek golle mağlup oldu

TAKİP ET

BAL ekibi Rize Özel İdarespor sahasında konuk ettiği Giresun ekibi 1926 Bulancakspor'a 1-0 mağlup etti ve bu sezon beşinci kez aynı skorla yenilmiş oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 11. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, sahasında Giresun ekibi 1926 Bulancakspor’u konuk etti.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta konuk Giresun ekibine galibiyeti getiren gol 71’inci dakikada Umut Aslan’ın ayağından geldi. 1-0’lık galibiyetle hanesine üç puan daha yazdıran Bulancakspor 19 puana ulaşmış oldu. Konuk ekipte Mustafa Yıldız’ın topu direkten dönerken, Özel İdare ekibinde ise Devrim Torlak ve Muhammet Çelik yakaladığı net pozisyonda golle buluşamadı.

Rize Özel İdare ekibi kalede Melikhan Kasım Kılıçarslan olmak üzere Umut Can Çoban, Devrim Torlak, Nazım Berat Karaali, Fatih Kaan Arıman, Adem Kaba, Berat Delihasan, Erkan Bozkurt, Muhammet Çelik, Beytullah Yanbay ve Alperen Gündoğdu 11’i ile çıktı. İkinci yarının hemen başından Beytullah yerini Kadir Fazlıoğlu’na bırakırken, 65’inci dakikada Nazım Berat yerini Mehmet Aksel Karadağ’a, Muhammet yerini İbrahim Yılmaz’a ve 75’inci dakikada Berat yerini Caner İlyas’a bıraktı.

Geçen hafta deplasmanda oynadığı maçta Kireçhanespor’a da 1-0 mağlup olan Rize Özel İdarespor, bu sezon aynı skorla beşinci yenilgisini aldı. 8 puanda kalan Özel İdare ekibi 12. Haftayı BAY geçecek ve bir sonraki maçını 07 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.00’da Bayburt Belediyespor deplasmanında oynayacak. Bu maç aynı zamanda ilk devrenin de son maçı olacak.