Rize Özel İdarespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) Rize temsilcilerinden Rize Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Haber: Turgay AYHAN

2022-2023 Futbol Sezonunda Rize’yi Çayelispor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Rize Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı.

04 Ağustos tarihinden itibaren Şenol Birol Spor Kompleksinde Teknik Direktör Mikail Üzümcü yönetiminde antrenmanlara başlayan Rize Özel İdarespor, 4 günlük hazırlık antrenmanının ardından Salarha Kamp Eğitim Merkezinde kampa girdi.

Kamp öncesinde futbolcular Şenol Birol Kompleksinde Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Çakır eşliğinde dayanıklılık testinden geçti.

“İyi bir oyuncu grubu oluşturduk”

Yeni sezonun bütün takımlar için hayırlı ve uğurlu olmasını ve sakatlıkların olmadığını bir sezon geçirilmesini dileyen Rize Özel İdarespor Teknik Direktörü Mikail Üzümcü, “4 Ağustos itibariyle yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızın uyum sürecini erken atlatabilmeleri için erken başlamayı öngördük. 4 günlük antrenmanımızın ardından da Salarha Kamp Eğitim Merkezinde kampa girdik. İyi bir oyuncu grubu oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Geçen sezondan kalmasını istediğimiz birkaç fire dışında çoğu sporcumuzla bu sezon da anlaştık. Aramıza yeni kattığımız 10 sporcumuzla birlikte uyum sürecini de en kısa sürede atlatıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” şeklinde konuşarak Rize’de geçirecekleri yaklaşık 15 günlük birinci etap kampının ardından ikinci etap kampını il dışında planladıklarını belirtti.

Rize’den profesyonel lige çıkarak futbolcu olarak ekmek yediğini hatırlatan Üzümcü, “Benim bir hayalim var o da Rize’den bir takımın daha profesyonel lige çıkmasıdır. Umarım Rize’nin de desteğini alırız. Rize’den herhangi bir takımın bir üst lige çıkması demek Rizeli gençlerin kurtuluşu demektir. İnşallah bu sezon bunu biz ya da Çayelispor başarır ve hayallerimize, hedeflerimize ulaşırız.” dedi.

Hedef 3. Lig

Takımın tecrübeli isimlerinden Oktay Gümüş ise Rize Özel İdarespor’un üst ligleri hak ettiğini söyleyerek, “Yıllarca il dışındaki takımlarda top oynadım. Başkanıyla, yönetimiyle, hocalarıyla ve yapısıyla bu kurum 3. Ligi hak ediyor. Bu sene şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla gerçek anlamda bir aile ortamı oluşturup takımımızı 3. Lige çıkartacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

Takıma geçen sezon katılan oyuncularından Nazım Berat Karaali, “Antrenmanlara yeni başlamamıza rağmen yoğun ve güzel bir süreç geçiriyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımızla güzel bir uyum yakaladık. Hedefimiz bu sezon inşallah takımımızı üst lige çıkarmaktır.” dedi.