Rize Özel İdarespor U16 Türkiye Şampiyonasında

TAKİP ET

Rize Özel İdarespor U16 takımı, Karadeniz Bölgesi 1. Kademe maçlarını şampiyon tamamlayarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

2022-2023 Futbol Sezonu Rize U16 Ligi Şampiyonu Rize Özel İdarespor, Türkiye Şampiyonası Karadeniz Bölgesi 1. Kademe müsabakalarında grubunu 5 puanla şampiyon olarak tamamlayarak U16 Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Ofspor, Erzurum Yolspor ve Iğdır Alagözspor U16 takımlarıyla Artvin'de grup müsabakalarına çıkan Rize Özel İdarespor U16 takımı, ilk maçında Erzurum Yolspor ie 1-1 berabere, ikinci maçında Iğdır Alagözspor ile 2-2 berabere kalırken son maçında Ofspor ekibini 2-1 mağlup ederek 5 puan topladı ve grubu şampiyon olarak tamamladı.

Halil Atabey yönetimindeki Rize Özel İdarespor U16 takımı, önümüzdeki günlerde yeri ve tarihi belli olacak olan Türkiye Finallerinde Rize'yi temsil edecek.

Bu sezon Rize U16 Ligini 22 puanla namağlup lider tamamlayan Rize Özel İdarespor ekibi, Play-Off grubunu ise 15 puanla namağlup tamamlayarak sezon boyunca oynadığı 13 maçta 12 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Ligde 27 gol atıp kalesinde bir gol gören Rize ekibi, Play-Offta ise 18 gol atıp 1 gol yedi ve sezonu 45 gol atarak tamamladı.