Rize Özel İdarespor sezonun ilk galibiyetini aldı

TAKİP ET

Rize Özel İdarespor, zorlu Ağrı deplasmanında lider Doğubayazıt FK'yı 2-1 mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını aldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 8. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, Ağrı deplasmanında haftaya grup lideri olarak giren Doğubayazıt Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 34’üncü dakikada Erkan Bozkurt’un attığı golle 1-0 Özel İdarespor’un üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip 57’nci dakikada kazandığı penaltıyı Eray Engin’in ayağından gole çevirerek beraberliği yakaladı. İki yarı boyunca üstün bir mücadele sergileyen Özel İdare ekibi 86’ncı dakikada Alperen Gündoğdu’nun golü ile sezonun ilk galibiyetine ulaştı.

Ali Saklangıç yönetimindeki Rize Özel İdarespor sahaya kalede Melikhan Kasım Kılıçarslan olmak üzere Umut Can Çoban, Emirhan Kopuz, Nazım Berat Karaali, Fatih Kaan Arıman, Adem Kaba, Berat Delihasan, Erkan Bozkurt, İsmail Can Taşkıran, Beytullah Yanbay ve Alperen Gündoğdu onbiri ile çıktı.

Ligde 8 hafta sonra 3 puanla tanışan ve sadece iki kez beraberlik elde eden Rize özel İdarespor, zorlu Ağrı deplasmanında önemli bir 3 puan alarak şeytanın bacağını kırdı ve puanını 5’e yükseltti. Haftaya grup lideri olarak giren Doğubayazıt ekibi ise üst üste ikinci yenilgisini yaşayarak 15 puanda kaldı ve liderliği Çayelispor’a devretti.

Rize Özel İdarespor, 10 Aralık Pazar günü saat 13.00’da sahasında oynayacağı 9. Hafta maçında henüz puanı bulunmayan grup sonuncusu Gümüşhane ekibi Kelkitgücüspor’u konuk edecek.