Rize Özel İdarespor hem kendine hem rakibe çalıştı

TAKİP ET

BAL ekibi Rize Özel İdarespor, deplasmanda Görelespor'a karşı 1-0 öne geçtiği maçta kendi kalesine gol atınca 1 puanla yetindi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 4. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, Giresun deplasmanında Görelespor ile karşı karşıya geldi.

Maça iyi başlayan top hakimiyetini elinde bulunduran Rize Özel İdarespor, 31'inci dakikada Kadir Fazlıoğlu'nun pasında Alperen Gündoğdu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçse de golden yaklaşık bir dakika sonra Devrim Torlak'ın kendi kalesine gol atmasıyla skor 1-1 oldu ve ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıda karşılıklı atakların yoğun olduğu maçta Özel İdare ekibi öne geçmek için birçok gol pozisyonuna girdiyse de karşılaşma bu skorla sona erdi.

Maça kalede Melikhan Kasım Kılçarslan olmak üzere Umut Can Çoban, Beytullah Yanbay, Adem Kaba, Fatih Kaan Arıman, Oktay Gümüş, Devrim Torlak, Caner İlyas, Erkan Bozkurt, Kadir Fazlıoğlu ve Alperen Gündoğdu 11'i ile başlayan Rize Özel İdarespor, ikinci kez sahadan beraerlikle ayrılmış oldu. Rize Özel İdarespor, geçen hafta Trabzon ekibi Arsin idmanyurdu ile de 1-1 berabere kalmıştı.

Puanını 2 yapan ve grupta 12'nci sırada yer alan Rize Özel İdarespor, 12 Kasım Pazar günü saat 13.00'da oynayacağı Rize derbisinde 6 puanlı Smart Holding Çayelispor ile Şenol Birol Sahasında karşı karşıya gelecek.