Rize Özel İdarespor galibiyetle tanışamıyor

TAKİP ET

BAL'da 6 haftayı geride bırakan Rize Özel İdarespor, Serhat Ardahanspor deplasmanından da 3-1 mağlup ayrıldı ve henüz galibiyetle tanışamadı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 6. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, deplasmanda Serhat Ardahanspor ekibiyle karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlanan maçın 20’inci dakikasında Sinan Biter’in golü ile Ardahan ekibi 1-0 öne geçti. 29’uncu dakikada Beytullah Yanbay Özel İdare ekibine beraberliği getiren golü atsa da 38’inci dakikada Raşit Gür ile Ardahan ekibi bir kez daha öne geçti ve ilk yarı 2-1 tamamlandı. İkinci yarıya oyuncu deişiklikleriyle giren Özel İdare ekibi 52’nci dakikada Eray Can Akkaya’nın golüne engel olamadı ve maç 3-1 Serhat Ardahanspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Ali Saklangıç yönetimindeki Rize Özel İdarespor maça kalede Ulaş Saklangıç olmak üzere Beytullah Yanbay, Adem Kaba, Kadir Fazlıoğlu, Fatih Kaan Arıman, Umut Can Çoban, Berat Delihasan, Muhammet Çelik, Erkan Bozkurt, Caner İlyas ve Alperen Gündoğdu 11’i ile çıktı. İkinci yarının hemen başında Kadir yerini Devrim Torlak’a ve Caner ise yerini İsmail Can Taşkıran’a bırakırken 80’inci dakikada Muhammet yerini Mehmet Aksel Karadağ’a, Erkan yerini İbrahim Yılmaz’a ve Alperen yerini Nazım Berat Karaali’ye bıraktı.

Ligde 6 haftayı geride bırakan ve ilk 5 haftada kalesinde sadece birer gol görerek 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Rize Özel İdarespor, bu sezon ilk kez kalesinde 3 gol görmüş oldu. 6 haftada 8 gol yiyen Özel İdare ekibi sadece 3 gol atabildi ve haftayı 2 puanla 12’nci sırada tamamladı. Serhat Ardahanspor ise puanını 10 yaptı ve 5’inci sırada haftayı tamamladı.

Rize Özel İdarespor, 26 Kasım Pazar günü saat 13.00’da sahasında oynayacağı 7. Hafta maçında 9 puanlı Artvin ekibi Arhavi 08Spor Kulübü’nü konuk edecek.