Rize Özel İdarespor'dan birlik ve bütünlük yemeği

TAKİP ET

BAL ekiplerinden Rize Özel İdarespor, ikinci devre hazırlıkları kapsamında organize edilen birlik ve beraberlik gecesinde moral depoladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup temsilcilerinden Rize Özel İdarespor, 30 Ocak tarihinde başlayacak olan ligin 2. devresi için hazırlıklarını sürdürüyor.

03 Ocak tarihinde yeni devre için topbaşı yapan Rize Özel İdarespor, günde çift antrenman ile hazırlıklarına devam ederken, önceki gün takımın yeni transferleriyle birlikte yöneticilerin de katıldığı birlik ve bütünlük gecesinde moral depolandı.

Rize Özel İdarespor Sportif Direktörü Süleyman Baş, Teknik Direktör Mikail Üzümcü, yöneticiler Ömer Kocapir, Selim Yazıcı, Yunus Emre Ayar ve Erol Bıyık'ın da katıldığı yemekte, takıma yeni katılan transferler Oktay Gümüş, Fatih Gültekin ve Nazım Berat Karali de hazır bulundu.

Zor bir ikinci devre geçirileceğinin vurgulandığı gecede, paralo ise "Şampiyonluk" olarak belirlendi. Grupta 17 puanla 4'üncü sırada yer alan Rize Özel İdarespor'un 21 puanla zirvede bulunan Çayelispor ile arasında 4 puan fark bulunuyor.

30 Ocak Pazar günü saat 13:00'da sahasında Erzincan Ulularspor ekibiyle yapacağı maçta ikinci devreye başlayacak olan Rize Özel İdarespor, bir hafta sonra ise Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacak ve Çayelispor deplasmanına konuk olacak.