Rize Özel İdarespor'dan 8 golle Şampiyonluk şovu

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Rize Şampiyonu Özel İdarespor, son maçında Çamlıhemşin Belediyespor'u 8-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup'ta 6'ncı ve son hafta karşılaşması oynandı. Rize Grubunu Şampiyon olarak tamamlayan Özel İdarespor, bu kez ilk maçta sahasında 3-1 mağlup ettiği Çamlıhemşin Belediyespor deplasmanına konuk oldu.

Ardeşen Vali Erdal Ata Stadında oynanan ve ilk yarısı 3-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında 6 gol daha kaydedildi. İl dışında oynanacak olan Çeyrek Final maçı öncesinde bu maçta ağırlıklı olarak genç futbolcularıyla sahaya çıkan Özel İdarespor ekibine galibiyeti getiren golleri, 32'nci dakikada İbrahim Kılıç, 38 ve 90'ıncı dakikalarda İbrahim Yılmaz, 46'ncı dakikada Furkan Hacıfazlıoğlu, 56 ve 90+2'nci dakikalarda Mahmut Gerdan ile 71'inci dakikada penaltıdan Tuncay Şeker kaydetti. Çamlıhemşin ekibinin tek golü ise 80'inci dakikada Ünal Göksal'dan geldi.

Rize Grubunu 10 puanla Şampiyon olarak tamamlayan Mikail Üzümcü yönetimindeki Rize Özel İdarespor, 3. Bölge 2. Grup Şampiyonu Orduspor ile önümüzdeki günlerde tarihi belirlenecek olan çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek ve 3. Lige yükselme mücadelesi verecek.

Çamlıhemşin Belediyespor, Rize Özel İdarespor ile Salarhaspor'un mücadele ettiği 6 hafta süren ligde her ekip 4'er maç oynarken Salarhaspor 7 puan toıpladı, Çamlıhemşin ekibi ise hiç puan elde edemedi. Rize Özel İdarespor ilk maçında Salarhaspor ile 2-2 berabere kalırken rövanş maçını ise 2-1 kazanmıştı. Çamlıhemşin ekibini ilk maçında 3-1 yenen Özel İdare ekibi son maçta ise gol şov yaparak sahadan 8-1 galip ayrıldı.