Rize Özel İdarespor'a ilk yarı yetti

TAKİP ET

Sahasında Arhavispor'u konuk eden Rize Özel İdarespor, ilk yarıda attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 6. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, sahasında Arhavispor’u konuk etti.

Maçta Rize ekibine galibiyeti getiren goller ilk yarıda kaydedildi. 4’üncü dakikada Batuhan Kaya ile 1-0 öne geçen Rize Özel İdarespor, 15’inci dakikada kazandığı penaltı şansını Yusuf Efe Seçgin’in ayağından gole çevirerek farkı ikiye çıkardı. 39’uncu dakikada ise Arhavispor attığı golle farkı bire indirse de hem ilk yarı, hem de maçın sonucu bu skorla sona erdi.

Rize Özel İdarespor maça kalede Mehmet Yalçınkaya olmak üzere, Miraç Semiz, Mahmut Sarıhasan, Muhittin Tüylü, Barış Büyükkara, Batuhan Kaya, Emre Yüksektepe, Yusuf Efe Seçgin, Kazım Kopuz, Oktay Gümüş ve Berat Delihasan onbiri ile çıktı.

Geçen hafta Çarşıbaşı deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen galibiyeti tek golle kazanan Rize Özel İdarespor, ligde üçüncü galibiyetini elde etti ve puanını 11’e yükselterek haftayı 6’ncı sırada tamamladı. Arhavispor ise 1 puanda kaldı ve 13’üncü sırada yer aldı.

Rize Özel İdarespor, 13 Kasım Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı 7. Hafta maçında 12 puanlı Trabzon ekibi Bahcecikspor deplasmanına konuk olacak.