Rize Onkoloji Hastanesi'nin yeni uzman hekimi göreve başladı

TAKİP ET

Rize'de Uzman Hekim sıkıntısı çeken Onkoloji Hastanesi için görevlendirilen Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Fatih Gürler görevine başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan görevlendirme ile Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan tıbbi onkoloji uzmanı Dr. Fatih Gürler Rize'ye gelerek, görevine başladı.

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemize bağlı Onkoloji Merkezimizde görev yapan tıbbi onkoloji uzmanımız Cengiz Karaçin'in sağlık mazereti ve ailevi nedenlerinden dolayı tayini çıkıp, ilimizden ayrılmıştır. İlimizin ihtiyacı bu alanda en az iki hekimdir. Son derece önemli olan bu branşta Bakanlığımızdan atama yapılıncaya kadar görevlendirme yapılması istenilmiş, yapılan çalışmalar sonucunda Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan tıbbi onkoloji uzmanı Dr. Fatih Gürler ilimize gelip, görev yapmayı kabul etmiştir. Kendisi bugün itibariyle ilimize gelmiş ve görevine başlamıştır. Kendisine yürekten teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.