Rize'nin Türkiye Yüzyılı vizyonu konuşuldu

TAKİP ET

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve belirli periyotlarla gerçekleştirilen Gündem Rize Toplantılarının 9.'su gerçekleştirildi.

Rize Ticaret Borsasında düzenlenen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın moderatörlüğünü yaptığı toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Kurum Müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri ve iş insanları katıldı.

Gündem Rize 9’uncu toplantısının ana konusu son 20 yılda Rize’ye yapılan yatırımlarla alakalı görüş ve öneriler oldu. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda katılımcılar ilgili konular hakkında fikirlerini ve önerilerini ilettiler.

Programda yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için de bir açıklama yapan Hayati Yazıcı, "2023 seçimi Türkiye’nin seçimidir. Bu seçim her şeyden önemli. Cumhuriyetin 100. yılının son seçimi. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının da ilk seçimi olacak onun için bu döneme Türkiye Yüzyılı diyoruz." dedi.