Rize'nin genç kızları bir üst tura yükseldi

TAKİP ET

Rize Yeşilçayspor Kulübü Ordu'da yapılan gurup maçlarında ikide iki yaparak bir üst tura yükseldi.

6 ilin katıldığı Ordu gurup maçlarında Bolu ve Trabzon bayan futbol takımı ile eşleşen Yeşilçayspor kulübü iki takımı da yenerek Karabük'te yapılacak olan şampiyonaya katılmayı hak kazandı.

İlk maçında Boluspor Bayın Futbol Takımını 3-1 yenen Yeşilçayspor Kulübü genç kızlar futbol takımı Trabzonspor ile eşleşti. Oynanan karşılaşma 0-0 tamamlandı. Uzatmalardan da gol sesi gelmeyince penaltı atışlarında Yeşilçayspor kulübü Trabzonspor bayan futbol takımını 4-3 yenerek gurubunda şampiyon olup Karabük'te yapılacak şampiyonayı hak eden taraf oldu.

“ZOR MAÇ OLDU”

Yeşilçayspor Kulübü Başkanı İdris Ocak guruptan şampiyon olarak çıktıklarını belirterek “Daha önce Trabzon takımı ile iki maçımız var, ikisinde mağlup olmuştuk. Aynı gurupta yer aldık ve bu maça iyi hazırlandık. Boluspor maçı sonrasında Trabzonspor ile yaptığımız maçtan Penaltılarla rakibimizi yenerek guruptan lider olarak çıktık” dedi.

“KARABÜK YOLUMUZ AÇILDI”

Karabük'te yapılacak olan şampiyonaya katılacaklarını belirten Ocak “Kızlarımız Ordu'da çok iyi mücadele ettiler ve lider olarak Rize'ye dönüyoruz. Gelecek ay içinde Karabük'te yapılacak olan şampiyonaya direk katılacağız. Bu süre içinde çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Önümüzde bir aylık bir süre var ve bu süreyi çok iyi değerlendireceğiz” dedi.