Rize'nin geleceği İYİ olacak

TAKİP ET

İYİ Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca, yeni yönetimini oluşturduklarını ve güçlü bir şekilde 2019'daki seçimlerde sahada olacaklarını ifade etti.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca göreve atandıktan sonra önce 5 ilçe başkanını atadı. Oluşturduğu il yönetim kurulu ile de il toplantısını yaparak güçlü bir şekilde sahalara döndüklerini ifade etti.

Karaca yaptığı açıklamada “İl Yönetim Kurulu olarak ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yönetim kurulumuzun Rize’ye, Türkiye’ye, İYİ partiye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biliyor ve inanıyorum ki iyi’den kötü çıkmaz. Biliyor ve inanıyorum ki İYİ yönetecekler gelecek kötü yönetenler gidecek. Biliyor ve inanıyorum ki iyi adalettir. İyi kararlılıktır. İyi umuttur. İyi gelecektir" dedi.

Karaca, “İYİ Parti neden kuruldu? İYİ Parti ne yapacak? İYİ Parti kim? Pek çok kişinin aklında bu sorular var, biliyoruz. Son yılların sert kaba ayrıştırıcı ötekileştirici nezaketten uzak ve zaman, zaman saygısız baskı yapan korku salan ve yalnızlaştıran siyaset dili ve yönetim anlayışı milletimizi ve devletimizin tüm aygıtlarını son derece yıpratmış ve yormuştur. Hem içeride hem komşu ülkelerle zaman, zaman dünya ile kavgalı hale geldik itibar ve güven kaybına uğradık. Bütün bunların neticesinde bugün sonuçlarına hep birlikte katlandığımız insani, toplumsal ve kamusal sıkıntılarla baş başa kaldık” dedi. 

Karaca, teşkilatlanma çalışmaları sırasında Rize'de yoğun bir teveccühle karşılaştıklarını kaydederek, gösterilen yoğun teveccüh nedeniyle Rizeli hemşerilerine teşekkürlerini iletip şöyle konuştu; “Yaklaşık 2 aydan beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İl yönetimini oluşturduk. Çıktığımız yol hayırlı bir yoldur, akıbetimiz de hayırlı olur inşallah. Genel başkanımızı çok seviyoruz. Kendisini Rizeli, Rize gelini olarak biliyor, tanıyoruz. Türkiye’de bir ilki başlatıyor. Kuvayı Milliye anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’de siyaset zor, Rize’de daha zor olduğunu görüyoruz ama bu zorlukları aşa aşa geliyoruz. Rizeli hemşerilerimiz bizlere inanıyorlar, gittiğimiz yolu uygun ve doğru görüyorlar. Çünkü tek hedefimiz var. O da Türkiye Cumhuriyetini daha güçlü kılmak. Türkiye Cumhuriyet i Devletinin oynanmış olan taşlarını yeniden yerine oturtmaktır. Bizim gayemiz Türkiye’ye hizmettir, milletimize hizmettir, Rizeli’ ye hizmettir. Bu doğrultuda gittiğimizi görüyorum. Bütün arkadaşlarımız da buna inanıyor. Biz de hep birlikte el ele vererek Rize’yi Rizeliyi daha iyi, daha layık olduğu yerlere taşımaktır. Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Çıktığımız bu yolda yolumuz aydınlık olsun, İYİ günler bizlerin olsun”

Karaca İyi Parti Rize İl Yönetimini şu isimlerden oluşturdu: Osman Keser, Mevlut Sancaktutan, Mustafa Alperen, Seyfullah Fırat, Gönül Er, Ahmet Çelik, Yakup Özkan, Naciye Hacıömeroğlu, Kürşat Hacısüleymanoülu, Hüseyin Erdur, Celal Akarsu, H. Fehmi Albayrak, Memiş Saruhan, Ayşe Kukoğlu, Zeliha Kolcu, Mevhibe Köksal, Ramazan Şengün, Ergun Kazmaz, Zafer Ozan, Hüseyin Mayi, Ebru Akgül, Şenası Yıldız, Esat Kalça, Mithat Oflu, Yılmaz Aksu, Reşat Bekâr, Gökhan Başaran, Muzaffer Çelik, Metin Bilgin, Hüseyin Aydın, Ali Kalyoncu, Ali Karadereli, Rıza Al, Şerafettin Türüt, Meryem Çoğalmış, İbrahim Taşpınar, Osman Kamiloğlu, A.Kadir H.Osmanoğlu,Jale Topçu, Büşra Özer, Özlem Kul, İbrahim Ataseven

Haber: İlyas GÜR