Rize'nin başarılı doktorlarından Evren Akmut Aydın'a tayin oldu

TAKİP ET

Rize'de uzun zamandır başarılı hizmetlerde bulunan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Evren Akmut Aydın iline tayin oldu.

Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi’nde sonra yaklaşık iki yıldır Rize Devlet Hastanesi'nde hizmet veren Dr. Evren Akmut’a İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, “Akmut, karşılaştığı sorunlara hızlıca ve insan odaklı bulduğu etkin çözümlerle herkesin takdirini kazanan gerek hastalarla gerekse de tüm sağlık personeli ile en üst seviyede dostane diyaloglar kuran, gece gündüz çalışıp yorulmak bilmeyen bir hekimimizdir. Rize’de çalıştığı süre içerisinde kusursuz hizmet vererek hastalara çok iyi davranmış, hasta memnuniyetini en üst seviyede oluşturmuştur. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı ve başarılı hekimlerin bir sebeple Rize'den ayrılmasının büyük bir kayıp olduğunu vurguladı.

Dr. Akmut ise, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’ye teşekkür ederek, "Beraber görev yaptığım tüm sağlık çalışanlarımızdan ve hastalarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu.