Rize, Muharrem İnce'yi bağrına bastı

TAKİP ET

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, Rizelilerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Genel Başkanları Muharrem İnce'ye de sahip çıktığını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, anne ocağı Rize'de 16 Eylül Cuma günü bir dizi program gerçekleştirmişti. İl merkezindeki programının ardından Çayeli, Pazar ve Ardeşen ilçelerini de ziyaret eden İnce, vatandaşlarla sohbet ederek esnaf ziyaretlerinde bulunmuştu.

İnce'nin Rize programıyla ilgili değerlendirmede bulunan Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, İnce'nin Rize ziyaretlerinde sevgi seli yaşadıklarını söyleyerek, "Genel başkanımız anne ocağında hemşerilerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü." dedi.

Rize merkezde ve ilçelerdeki ziyaretlerde vatandaşların İnce'ye sarılarak adeta bağırlarına bastığını ifade eden Bayrak, "Artık Rize'de sevgi ve destekte Cumhurbaşkanımızın zor bir rakibi var. Rizeli hemşehrilerimiz bir zamanlar nasıl Erdoğan'a sahip çıkmışsa, anne ocağı Rize olan Genel Başkanımız Muharrem İnce'ye de sahip çıktı. Rizeli vatandaşlarımız Genel Başkanımızı benimsedi ve kendinden kabul ederek sevgisini fotoğraf karelerine taşıdı. Sayın İnce'nin esnaf ziyaretleri esnasında caddelerde izdiham yaşandı. Rizeli her zaman misafir perver olmuştur. Genel başkanımıza gösterilen bu samimiyete ve sevgiye yürekten teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Muharrem İnce, anne memleketi Rize'ye geldi