Rize, Muharrem İnce'ye çok olumlu bakıyor

TAKİP ET

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, Rize'de vatandaşların Genel Başkanları Muharrem İnce'ye çok olumlu baktığını söyledi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen ülke genelinde olduğu gibi Rize’de de büyük bir ivme yakaladıklarını dile getirdi.

Rize’de hemen hemen bütün ilçeleri gezdiklerini belirten Bayrak, "Esnafımızla tanıştık. Partimizi anlattık. Şuanda esnafımızın bize bakış açısı gayet iyi. Genel başkanımızın izlediği politikalar doğrultusunda kirli siyaset yapmadığımıza, yanlışa yanlış, hizmetlere teşekkür edip ‘biz daha iyisini yapacağız’ iddiasına insanlarımız inanmış durumda. Bu bizi mutlu ediyor. Eleştirmek için eleştirmiyoruz. Projelerimizi insanlara anlattıkça onların dikkatini çekmeyi başarmak bizi mutlu ediyor. Bu çizgimizi bozmayacağız. Rize’mizde 25’in üzerinde proje ürettik. Bu projelerimiz her platformda izah ettik. Bunu biraz daha genişletiyoruz. Projelerimizi, kahvehane, lokal ve esnafımıza daha detaylıca yüz yüze anlatıyoruz. Onların da fikirlerini alıyoruz. Bazı şeyleri vatandaşlarımızla paylaşarak yapmaya çalışıyoruz. Hedefe doğru ilerlerken temelleri sağlam attığımıza inanıyoruz." dedi.

Kesinlikle Muharrem İnce'ye oy veririz!

2023 seçimleri için Rize’de hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Bayrak, "Rize’de esnafımız ile sohbet ettiğimizde genel başkanımız ve partimiz ile ilgili hiçbir kötü söz duymadık. Aksine genel başkanın dürüst, samimi bir adam olduğunu duyduk. Hatta ben şunu duydum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgisini alabilecek konumda olduğunu duydum. Esnafımız, ‘Recep Tayyip Erdoğan siyasetten çekilirse kesinlikle Muharrem İnce’ye oy veririz’ diyor. Rize, Muharrem İnce’ye çok olumlu bakıyor. Zaten Rize’deki esnaf ziyaretinde bu sevgi seli oluştu. Caddede sohbet etmekten, el sıkmaktan, fotoğraf çektirmekten yürüyemedi. Vatandaşlarımızın aklının bir köşesinde partimiz ve genel başkanımız Muharrem İnce duruyor. Önemli olan bunu oya dönüştürebilmek. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Rize'ye hizmet etmek isteyen Rize'de oturmalı

Haziran ayında yapılacak olan 2023 seçimlerinde Genel Merkezin uygun görmesi halinde Rize Milletvekilliğine aday olabileceğini belirten Bayrak, "Milletvekili olacak insanların Rize’de oturması lazım. Çünkü mevcut milletvekillerinin hiçbiri Rize’de oturmuyor. Rize’nin sorununu Ankara’dan, İstanbul’dan bilemezsin. Sorun merkezden çözülür. Muhalefetin potansiyel adaylarına bakıyorum. Adam, fıldır fıldır ortalıkta geziyor ama Rize’de ikamet etmiyor. Madem Rize’yi bu kadar önemsiyorsunuz, hizmet etmek istiyorsunuz neden Rize’de oturmuyorsunuz. Ben buna karşıyım. Seçimden seçime ortaya çıkıp, gezmek, ben adayım demek bana hiç şık bir davranış olarak gelmiyor. Gerçekten Rize’ye hizmet etmek isteyen Rize’de oturur." dedi.