Rize Medya Derneği üyeleri iftarda buluştu

TAKİP ET

Rize Medya Derneği (RİMED) üyeleri, düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

29 Ocak 2014 tarihinde 8 kurucu üyeyle kuruluşu gerçekleştirilen Rize Medya Derneği (RİMED), sayısı 21’i bulan üyeleriyle birlikte Deniz Caddesi üzerinde bulunan Kahve Sarayı isimli Restoran Kafede düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

İftar programıyla ilgili olarak bir açıklama yapan RİMED Başkanı Turgay Ayhan, “Ramazan ayı ile birlikte ilk iftar programımızı nezih bir ortamda gerçekleştirmek istedik. Bu anlamda bizlere ev sahipliği yapan Kahve Sarayı işletmesinin yetkililerine ve hizmetlerinden dolayı personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni bir dernek olduklarını ve sayılarının her geçen gün artmasının mutluluk verici olduğunu belirten Ayhan, “Tüm arkadaşlarımızla ortak paydada buluşmaktan dolayı mutluyuz. Bizler için ‘bizim dernek ya da diğer dernek, bizden olan ya da bizden olmayan’ şeklinde kavramlar yok. Üyemiz olsun, olmasın bu mesleği icra eden her meslektaşımızın yanında, haksızlık yapanın ise karşısındayız. İlkelerimiz ve değerlerimiz çerçevesinde bundan sonra yapacağımız faaliyetlerle farkımızı ortaya koyacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.