Rize Masterlar'dan farklı tarife: 5-0

TAKİP ET

Türkiye Elit Master Ligi Doğu Karadeniz Grubu 11. Hafta karşılaşmasında Rize Masterlar takımı, Köprübaşı Veteranlar takımını 5-0 mağlup etti.

Türkiye’nin 40 yaş üstü oyunculardan kurulu futbol takımlarının yer aldığı tek Master ve Veteranlar Futbol Ligi olan Elit Master Lig, 5 grupta 38 futbol takımının katılımıyla devam ediyor.

Doğu Karadeniz Grubunda 5 Trabzon takımına karşı Ardeşen Pirinçlik Veteranlar Takımı ile birlikte Rize’yi temsil eden Rize Masterlar takımı, ilk maçında 2-2 berabere kaldığı Köprübaşı Veteranlar takımı ile oynadığı son maçında sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan maçta Rize Masterlar ekibine galibiyeti getiren golleri, eski Hakem Osman Tüfekçi (3), eski futbolcu Bilal Köse ile eski futbolcu Selami Kantoğlu kaydetti. Eski hakemlerden Abdullah Kalafatoğlu da 3 golde asist yaparak katkı sağladı.

Abdullah Kalafatoğlu, Bilal Köse, Selami Kantoğlu, Yunus Baş ve Gökmen Akbulut tarafından 2017 yılında kurulan ve geçen yıl Rize’de yapılan 10. Geleneksel Veteranlar ve Masterlar Futbol Turnuvasını şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Elit Master Ligi’nde Rize’yi temsil etmeye hak kazanan Rize Masterlar ekibi,  geçen yıl Antalya’da düzenlenen şampiyonaya sponsor bulamadığından dolayı katılamamıştı.

Haftayı 11 puanla 5’inci sırada tamamlayan Rize Masterlar takımı, ilk maçında sahasında 2-1 mağlup olduğu Sürmene 15 Temmuz Diriliş Masterlar takımı ile 12. Hafta karşılaşmasında deplasmanda karşı karşıya gelecek.