Rize Lisesi öğrencilerinden Elazığ'daki kardeş okula yardım

TAKİP ET

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi öğrencileri, Elazığ'daki kardeş okullarına yardım malzemesi gönderiyor.

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulubü ile Kızılay Kulübünün düzenlediği yardım kampanyası kapsamında, depremde yıkılma tehlikesi geçiren kardeş okul Elazığ Palu Atatürk Ortaokulu öğrencilerine yardımcı ders kitabı ve kırtasiye malzemesi gönderiliyor.  

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Nilgün Dülger, "Okulumuzun kardeş okulu yoktu, öğretmenler kurul toplantısında deprem bölgesinden ve depremden zarar gören bir okulu kardeş okul belirleme kararı aldık. Ardından belirlenen kardeş okulumuz Elazığ Palu Atatürk Ortaokulu Müdürü ile irtibata geçerek ihtiyaçlarının neler olduğunu tespit ettik. 8'inci sınıf öğrencilerine Liselere Geçiş Sınavı için yardımcı ders kitabı diğer öğrenciler için kırtasiye malzemeleri istedilerini öğrendik. Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün onayından sonra başlattığımız yardım kampanyasına öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve hayırseverler katıldı. Ali Metin Kazancı Rize Lisesi okul hamisi Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü başlatılan yardım kampanyasına destek oldu." dedi.

Müdür Dülger, yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederken depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet ve yaralılara ise acil şifalar diledi.