Rize Kartalları'ndan miniklere sıcak hediyeler

TAKİP ET

Beşiktaş taraftarlar grubu Rize Kartalları, Küçükçayır İlköğretim Okulunda bulunan öğrencileri atkı, bere ve eldiven hediyeleri ile ısıttılar.

Beşiktaş Taraftarlar Grubu arasında yer alan Çarşı Grubu üyesi Rize Kartalları Taraftarlar Grubu, "Çarşı Köy Okullarına Koşuyor" Projesi kapsamında Rize Merkeze bağlı Salarha'daki Küçükçayır İlköğretim Okulu'nda bulunan 81 öğrenciyi kışlık hediyelerle mutlu ettiler.

Rize Kartalları Taraftarlar Grubu üyeleri üzerlerinde Beşiktaş armalı atkı, bere ve eldivenleri minik öğrencilere hediye ederken, öğrencilerle şarkılar söylediler, kar topu oynayıp kardan adam yaptılar.

Grup adına açıklama yapan Serkan Güriş, öncelikle kendilerine bu imkanı sağlayan Küçükçayır İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kaba'ya teşekkür ederek, "Bizler geleceğimiz olarak gördügümüz genç kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın dediği gibi 'İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz' düsturuyla hareket ederek, kış aylarına girdiğimiz bu günlerde minik kardeşlerimizi biraz olsun sevindirebildiysek ne mutlu bizlere" şeklinde konuştu.