Rize ile Trabzon ekiplerinin Türkiye Şampiyonası maçında kavga çıktı

TAKİP ET

Rize Belediyespor ile Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü U17 takımları arasında oynanan Türkiye Şampiyonası maçının ardından kavga çıktı.

Rize U17 Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına katılmaya hak kazanan Rize Belediyespor U17 takımı, ilk maçını Artvin'de Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü U17 takımıyla oynadı.

İki komşu takım arasında Artvin Şehir Stadında oynanan U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçının normal süresi berabere tamamlanırken penaltı atışlarına geçildi. Atılan penaltılar sonunda Trabzon ekibi sahadan galip ayrılırken, edinilen bilgiye göre Ortahisarlı bazı futbolcular Rizeli taraftarların olduğu tribüne giderek el-kol hareketleri yaparak tahrik edici cümleler sarf ettiler.

Tribündeki Rizeli taraftarların sahaya inmesiyle bir anda ortam karıştı. Her iki takım futbolcularının da karıştığı kavgayı teknik ekipler ve saha görevlileri ayırmaya çalıştı. Güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı kavga sakinleştirildikten sonra takviye ekiplerin sahaya ulaştığı belirtildi.