Rize İl Özel İdarespor Tam Gaz

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig'de Rize'nin yeni temsilcilerinden İl Özel İdarespor, yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Rize İl Özel İdarespor, liglerin ne zaman bağlayacağına dair belirsizlik aylardır devam etmesine rağmen ara vermeden hazırlıklarına devam ediyor.

İl Özel İdarespor ekibi Teknik Direktör Mikail Üzümcü ile birlikte yardımcıları Okan Bakırcı ve Kaleci Antrenörü Hakan Türüt eşliğinde yaklaşık 3 aydır antrenmanlarını Rize Limanı yanında yeni yapılan spor tesislerinde sürdürüyor.

Rize İl Özel İdarespor Sportif Direktörü Süleyman Baş, heyecanla liglerin başlamasını beklediklerini belirterek, "BAL Ligine yükselme sevincimize, liglerin bir türlü başlayamaması ve ne zaman başlayacağına dair belirsizliğin devam etmesine karşın gölge düşse de heyecanlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Bugüne kadar takımda hiçbir futbolcunun ve ekibin koronavirüse yakalanmadığının sevindirici olduğunu belirten Baş, "Herkes azami özen gösteriyor. Ligin ne zaman başlayacağına dair belirsizliğin sürmesi ve artan vaka sayılarına rağmen antrenmanlarımıza ara vermedik. Sporcularımızın futboldan uzaklaşmamasını sağladık ve artık sayılı günler kaldığına inanıyoruz. İnşallah yakın zamanda ligimizle ilgili bir takvim açıklanır da çalışmalarımızın meyvelerini sahada almaya başlarız." şeklinde konuştu.

Rize İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Mikail Üzümcü ise yaklaşık 3 aydır antrenman yaptıklarını hatırlatarak, "Haftada 3 gün ile başladık antrenmanlarımıza ve bu hafta ise 5 antrenman yapacağız. Yakın zamanda ligimizle ilgili bir takvim açıklanacağına inanıyoruz. Bu yüzden de tüm eksikliklerimizi gidermek istiyoruz. Hazırlık maçlarımız da olacak. Bu süreçte aramızdan ayrılanlar ve yeni katılanlar oldu. 26 kişilik bir kadromuz var. Altyapımızdan gençlerle ve profesyonel olmuş futbolcularımızla ağabey-kardeş bağını kuvvetlendirdiğimiz kaliteli bir ekip olduk. Oluşturduğumuz aile ortamını inşallah sahaya da yansıtarak hedeflerimize ulaşacağız." dedi.