Rize İl Özel İdarespor'da 3 puan hat-trick ile geldi

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup takımlarından Rize İl Özel İdarespor, oynadığı 3. Hafta maçında Çamlıhemşin Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup 3. Hafta maçında Rize İl Özel İdarespor, ikinci maçına çıktı ve sahasında Çamlıhemşin Belediyespor'u konuk etti.

İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan maçta konuk Çamlıhemşin ekibi Adem Yılmaz'ın frikik golü ile 1-0 öne geçerken 2 dakika sonra Halil Rahman Üzümcü bu gole karşılık vererek beraberliği sağladı ve ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarının 69'uncu ve 85'inci dakikalarında kaydettiği gollerle maçta hat-trick yapan 38 yaşındaki deneyimli futbolcu Halil Rahman Üzümcü hem takımına 3 puanı getirdi hem de günün adamı oldu.

İlk maçında Salarhaspor ile 2-2 berabere kalan Rize İl Özel İdarespor aldığı bu galibiyetle 4 puana yükseldi ve rakibi Salarhaspor ile aynı puana sahip oldu. İlk maçında sahasında Salarhaspor'a 3-1 mağlup olan Çamlıhemşin Belediyespor ise aynı skorla ikinci mağlubiyetini aldı ve hanesine puan yazdıramayarak gruptan çıkma şansını zora soktu.

Rize İl Özel İdarespor, 20 Haziran Pazar günü saat 17.00'de oynayacağı 4. Hafta maçında Salarhaspor ile karşı karşıya gelecek. Çamlıhemşin Belediyespor ise Salarhaspor ile 23 Haziran Çarşamba günü saat 17.00'de 5. Hafta maçına çıkacak.