Rize İl Genel Meclisi son kez toplandı

TAKİP ET

Rize İl Genel Meclisi 2019-2024 döneminin son olağan toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı başkanlığında yapıldı.

Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, gündemdeki maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından yaptığı konuşmada meclis olarak bir dönemi daha başarılı çalışmalarla geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

2019-2024 dönemi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirten Başkan Karafazlı, "Bu süreçte ilgili kurumlarımız, vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla her daim iç içe olup, yaptığımız istişareler sonucunda sorumluluk sahamız içerisinde tamamladığımız veya devam eden alt ve üst yapı yatırımlarımız başta olmak üzere ilimizin geleceğine yön vereceğine inandığımız turizmle alakalı hayata geçirdiğimiz imar planı çalışmalarıyla ilimize çok önemli hizmetler kazandırdığımızı düşünüyorum. Bu anlamda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle geride bırakacağımız 2019-2024 dönemi içerisinde ilimizin tüm ilçe ve köylerinde yaptığımız yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni dönemde oluşacak meclis grubumuzu şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.