Rize'den alalım, bu süreci birlikte atlatalım

TAKİP ET

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, yerel işletmelerin desteklenmesini isteyerek, "Rize'den alalım, bu süreci birlikte atlatalım" dedi.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu; 1 Haziran itibariyle Yeni Normalleşme için adımlar atıldığını ve ticaretin tekrardan hareketlenmesi için kapatılan iş yerlerinin yeniden açıldığını hatırlattı.

Ekonomik anlamda yerel işletmelerin desteklenmesi gerektiğini belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Evde kaldığımız aylarda alışverişin sanal ortamlara kaymasının yerel işletmeleri olumsuz etkilediği değerlendirmesini yapabiliriz. Birçok iş yeri ve çalışanları da bu dönemde evlerinden çıkmadığı için ekonomik açıdan zorluklarla karşı karşıya kaldı. Bu yeni normalleşme sürecinde yerel işletmelerimizi desteklememiz, ilimiz ekonomisinin canlanması ve bu zor dönemi el birliği ile atlatmamız açısından çok önemlidir. Vatandaşlarımızdan, ilimizden tedarik edebilecekleri yerel üretim ürünlerini ve Rize’deki işletmeleri tercih etmelerini rica ediyorum. Rize’den alalım, bu süreci birlikte atlatalım.” dedi.