Rize'deki O vatandaştan açıklama geldi

TAKİP ET

Korona Virüs nedeniyle İstanbul'da karantinada olması gerekirken Rize'ye gelen vatandaş, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Korona Virüs nedeniyle İstanbul'da karantinada olması gerekirken Rize'ye gelerek akrabalarını tehlikeye düşüren Kazım Ersoy (60), kendisinin pozitif olduğunu bilmediğini, bu yüzden seyehat ederek Rize'ye geldiğini dile getiren bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersoy yüksekten düşerek vefat eden eşinin mahkemesine katılmak üzere Rize'ye geldiğini dile getirerek "Bu yazın hazin bir şekilde mobilya mağazasında, yüksekten düşmesi sonucu, eşimin vefat etmesinden sebep, tüm aile bireyleri olarak ağır bir travma geçirdik. Bu üzüntü, tansiyon hastası olmamında etkisinden sebep İstanbuldaki evimde bayıldım. 112 ACİL beni alıp hastaneye götürdü.Sabaha kadar müşade altında kaldım. Beni hastaneden bir bulgu olmaması  sebebi ile ilaç yazıp taburcu ettiler. 4-5 gün evimde kaldıktan sonra tekrardan hastaneye gittim ve yine 2 günde hastanede müşade altında tutuldum. Taburcu edilmem sonrasında evime geldim. Eşimi kaybetmem ve yaşamış oluğum bu durumlardan dolayı psikolojik travma yaşadım, bu nedenden memleketime gitmek istedim. Ayrıca, 31.03.2020 tarihinde eşimin vefatı ile alakalı mahkemeyede katılmak istedim, ancak ben buraya geldikten çok sonra tüm duruşmalardan iptal edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Hastanede olduğu süre içerisinde pozitif olduğunun kendisine söylenmediğini dile getiren Ersoy "Hastanede kaldığım süre zarfında  şahsıma POZİTİF olduğuma dair herhangi bir bilgi aktarımında bulunmamışlardır. 17 gün sonra Rize/Fındıklı ilçesindeki evime Polis ekipleri gelip POZİTİF olduğumu söylediler. Pozitif olduğumu bilsem, oğullarım ve gelinimi ile birlikte arabayla seyahat edip, hem kendimin hemde onların hayatlarını tehlikeye atar mıydım? Bilinçli bir insan olduğum kanaatindeyim, tüm çevremde beni bu şekilde bilir. Bilinçsiz ve aslı olmayan haber yapanları ALLAH’a havale ediyorum. Ayrıca, yine bilinçsizce küfür edip argo kelime kullananlar, beni hedef gösterip gururum ile oynayanlar, aşağılayanlar, bu yaptıklarının hesabını yasal yollar ile vereceklerdir. Yaşatılmış olan bu durumdan dolayı şahsım adına herkesten özür dilerim" dedi.

İlgili Haberler

İstanbul'daki karantinadan kaçıp Rize'ye geldi

Fındıklı'da apartman karantinaya alındı