Rize'de virüsü yenen 3 hastane çalışanı yeniden göreve döndü

TAKİP ET

Rize'de hastanede görevli 2 sekreter ve 1 temizlik çalışanı görev esnasında yakalandıkları Kovid-19 hastalığını yenerek, mesai arkadaşlarının alkışlarıyla görevlerine başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürekli işçi kadrosunda görevli 2 sekreter ve 1 temizlik çalışanı görev esnasında yakalandıkları koronavirüs hastalığının tedavisini aynı hastanede görüp iyileşerek, mesai arkadaşlarının alkışlarıyla görevlerine geri döndü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisinde Temizlik Personeli olarak görev yapan 46 yaşındaki Birol Akın, Kroner Yoğun Bakım Servis sekreteri 37 yaşındaki Nihal Avcı ve Poliklinik sekreteri 29 yaşındaki Özlem İslamoğlu tedavilerinin ardından sağlık personelleri ve hastane idarecileri tarafından alkışları eşliğinde görevlerine başladı.

Yeni tip Koronavirüs salgını ile en önde mücadele eden sağlık çalışanları, hastanede Kovid-19 hastalarının tedavileri esnasında kendilerine en büyük desteği veren mesai arkadaşlarını alkışladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, "Koronavirüs salgını sebebiyle hastanede sağlık personeli ile birlikte gece gündüz çalışan ve büyük emek veren sürekli işçi kadrosundaki çalışanlarımızı da bu ekibin içinde görüyoruz. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Sağlıkçıların alkışlı jesti karşısında duygulanan sürekli işçi çalışanları ise sağlıkçılara teşekkür etti.