Rize'de U11 Minikler Futbol Şenliği sona erdi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor tarafından organize edilen U11 Minikler Futbol Şenliği sona erdi.

20 farklı takım ve 330 sporcunun katıldığı Rizespor Akademi U11 Minikler Futbol Şenliği 2023 turnuvası tamamlandı. Çaykur Rizespor U11 takımı turnuva şampiyonu oldu.

Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen ve 2 gün süren turnuvaya Çaykur Rizespor altyapı takımlarının yanı sıra Kalkanderespor, Çamlıhemşin Gençlikspor, Artvin Rizespor Futbol Okulu, Çayeli Altınordu Futbol Okulu, Pazar Belediyespor, Pazar Genç Aslanlar, Hatay Rizespor Futbol Okulu, Çayeli Rizespor Futbol Okulu, Ardeşenspor, Arhavi Rizespor Futbol Okulu, Ofspor, Pazarspor, Borçka Trabzonspor Futbol Okulu, Çayeli Madengücü, Kirazdağıspor, Kendirlispor, Hopa Rizespor Futbol Okulu ve Rize Esnafgücü takımları katıldı.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Rizespor Akademi Direktörü Bilal Karafazlıoğlu, “Rize ve Türk futbolu için kucaklayıcı ve birleştirici bir turnuva oldu, katılan tüm takım ve futbolculara, desteklerinden ötürü kulüp başkanımız sayın İbrahim Turgut ve Çaykur Rizespor Kulübü yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.“ dedi.