Rize'de Tombul Restorant geçici süre kapatma kararı aldı

TAKİP ET

Rize'de hizmet veren Tombul Restorant, koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle paket servisi dahil tüm hizmetlerini durdurma kararı aldı.

Rize merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde 11 yıldan bu yana hizmet veren Tombul isimli restorant, koronavirüs salgını nedeniyle geçici süre için kepenk indirdi.

55 çalışanı bulunan ve paket servisi de dahil salgın durumunun normale dönene kadar tüm hizmetlerini durduran Tombul Restorant İşletme Sahibi Hızır Tığcı, "Ülkemiz ve dünya çok ciddi ve zorlu bir dönemden geçiyor. Biz de bu dönemde devletimizin aldığı tedbirlerin sonuna kadar destekçisiyiz" dedi.

20 Mart tarihi itibariyle, hayat normalleşene kadar hizmet vermeme kararı aldıklarını belirten Tığcı, "Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Bu hassas dönemi ülke olarak en kısa sürede atlatacağımıza inancımız tamdır. Salgının daha fazla yayılmaması için tüm halkımızı, devletimizin aldığı tedbirlere uymaya davet ediyoruz. Virüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve hasta olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz" dedi.