Rize'de silahlı tartışma: 1 ölü, 1 yaralı

TAKİP ET

Rize'de alacak verecek meselesi sebebiyle husumetli olan şahıslar arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişide ağır yaralandı.

Rize Merkeze bağlı Derebaşı köyünde bir çay fabrikasının önünde dün akşam saat 18:00 sıralarında meydana gelen olayda, fabrika önünde oturan A.A. (67), alacak verecek meselesi nedeniyle fabrikanın önüne gelen Onur Şeref (41) ve Erdi Şeref (40) isimli şahıslarla tartışmaya başladı.

Büyüyen tartışma sonucu Şeref kardeşler A.A:'ya saldırarak olay yerinden ayrıldılar. A.A.'nın oğlu A.R.A. (41) daha sonra Şeref kardeşlerin evinin önüne giderek belinden çıkardığı silahla Şeref kardeşleri karın, kasık ve bacak bölgelerinden vurdu.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kardeşlerden Erdi Şeref bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken tedavi altına alınan Onur Şeref’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan 2 kardeşi yaralayarak olay yerinden kaçan A.R.A. ise polis ekiplerince Rize Merkezde yakalanarak gözaltına alındı.