Rize'de rafting heyecanı Derebeyi Rafting ile yaşanır

TAKİP ET

Adrenalin sporunun en gözdelerinden olan raftingin ülkemizdeki anavatanı Rize'de, Derebeyi Rafting Fırtına Vadisi'nde doğal bir eğlence sunuyor.

Dünya Rafting Federasyonu Rafting Rehber Eğitmeni, Rafting Milli Takım Antrenörü, Akarsu Kano antrenörü ve Uluslar arası Nehir Rehberi gibi birçok unvanı taşıyan Rizeli Genç Antrenör Aydın Aksoy’un eğitmenliğinde Derebeyi Rafting, adrenalin severleri Fırtına Vadisi’ne davet ediyor.

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Fırtına Vadisi’nde yıl boyunca adrenalini zirvede yaşamak isteyenlerin ilk tercih ettiği firma olan Derebeyi Rafting, 30 kilometre boyunca ve 3 farklı parkurdan oluşan rafting seçenekleriyle doğal bir eğlence vaadinde bulunuyor.

Fırtına Vadisi’nin doğal huzurlu ortamında ve Fırtına Deresi’nin hırçın suları arasında rafting ve kano heyecanının yanı sıra yöresel lezzetleri ile konaklama imkanı da sunan Derebeyi Rafting, uluslar arası rafting ve dağ rehberlerini, rafting rehber eğitmenini, milli sporcuları, akarsu kano antrenörlerini ve rafting milli takım antrenörlerinin yanı sıra cankurtaran ve ilk yardım uzmanlarını bünyesinde barındırıyor.

Serbest Dalış rekoru kırarak Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Cenk Devrim Ulusoy ile yöresel sanatçı Selçuk Balcı’nın da bu sezon adrenalin yaşayacağı Derebeyi Rafting’e @derebeyi_rafting isimli instagram sayfasından ve 0 538 736 99 41 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.