Rize'de Polis Okullarına hazırlanan gençler için ücretsiz kurs

TAKİP ET

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından PÖH, PMYO ve POMEM okullarına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz kurslar düzenleniyor.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Polis Özel Harekât (PÖH), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Okullarına hazırlanan gençlere ücretsiz kurs olanağı sağlanacağı açıklandı.

İl Müdürlüğü antrenörleri eşliğinde düzenlenen kurs programı kapsamında gençlere kuvvet, dayanıklılık, sürat antrenmanları ve parkur çalışması yaptırılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, "Gençlerimize hayallerini gerçekleştirmek adına Antrenörlerimiz gençlere parkurlar hazırlayıp ayrı şekilde beden dili eğitimi veriyorlar. Sporu seven gençlerin bu kursa yoğun şekilde katılmaları da bizleri mutlu ediyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ve BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) sınavları için de gençlerimize parkur olanakları sağlanıp antrenman yaptırılacaktır. Şimdiden sınava girecek olan bütün gençlere başarılar diliyorum” dedi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Pazar günler hariç haftada 6 gün şeklinde planlanan kurslar için kayıtların 02 Nisan 2021 tarihine kadar devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, kayıt yaptırmak isteyen adayların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimine başvurmaları gerektiği ifade edildi.