Rize'de milletvekili nasıl oluyor, bunun tarihini yazacağız!

TAKİP ET

BBP Rize Milletvekili 1. Sıra Adayı Ensar Özçelik, Büyük Birlik Partisi'nin tarihinde ilk kez Rize'den meclise milletvekili göndereceğine inandıklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Rize için Milletvekili Adayları olarak açıklanan eski İl Başkanı Ensar Özçelik, Ahmet Kır ve Nejla Kurtuluş’un yanı sıra Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karali, Alperen Ocakları Rize Şube Başkanı Ulaş Sarıahmetoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Tanıtım Toplantısında konuşan 1. Sıra Rize Milletvekili Adayı Ensar Özçelik, Büyük Birlik Partisi’nin tarihinde ilk kez Rize'den meclise milletvekili göndereceğine inandıklarını kayderek tüm siyasi partilerin vekili olacağını söyledi ve "Allah’ın izniyle almış olduğum bu görevi en güzel şekilde, layıkıyla temsil edeceğimi, hiçbir siyasi parti ayırmalsızın her ne olursa olsun Allah’ın rızasına uygun olan her ne iş olursa olsun hepsine eşit davranacağımı buradan ifade etmek istiyorum. Bugün çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, uzun ve zor bir yolda olduğumuzu biz de biliyoruz ama bu zorlukları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hep beraber başaracağımızın da bilinci içerisindeyim." diye konuştu.

Zor bir görev üstlendiklerini ve sadece elini değil, bedenini taşın altına koyduğunu ifade eden Özçelik, "Allah nasip ederse şu Rize'de milletvekili nasıl oluyor diye inşallah bunun tarihini yazacağız. Öyle tepeden bakan başkan değil, vekil değil, halkın derdiyle dertlenen, hangi siyasi partiden olursa olsun buna bir sıkıntısı varsa inanın ki bir kardeşim gibi dinleyeceğim, elimden geldiği kadar ne gerekiyorsa yapacağım. Dün bir çay ocağında oturduğumuz gibi yarın vekil olduğumuz zaman da Allah nasip ederse gene buralara oturacağımın sözünü veriyorum. Eğer oturamayacaksam Allah bana böyle bir makamı nasip etmesin. Şimdiden hem vekil kardeşlerime gösterecekleri saha çalışmalarından dolayı, yönetimime ve bütün katılan buradaki misafir kardeşlerime, dava arkadaşlarıma, belediye başkanıma, ilçe başkanlarıma başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın inşallah. Rize'den tarihinde ilk sefer Büyük Birlik Partisi meclise vekil gönderecektir diye bütün kalbimle inanıyorum." şeklinde konuştu.