Rize'de MHP'ye 850 kişi törenle katıldı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığında düzenlenen törenle partiye yeni kayıt olan 850 kişiye rozetleri Ankara Milletvekili Erkan Haberal ile MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın tarafından takıldı.

MHP Rize İl Başkanlığı'nın Genişletilmiş İstişare Toplantısı ve üye katılım töreni TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal ile MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Serkan Birben, İl Yöneticileri, İlçe ve Ocak Başkanları ile çok sayıda partilinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, yaptığı konuşmada, “Bugünden itibaren, Ülkücüler ve Üç Hilal, Rize’mizde bir başka görünecektir. Bugünden İtibaren, Ülkücülerin Kalp atışları, Rize’mizde gök kubbeyi çınlatacaktır. Rize’de hareketimizin ve Milletimizin Yüklemiş olduğu yükün ve sorumluluğun bilincindeyiz. Tüm İl İlçe Belde teşkilatlarımız bu sorumluluğun ve yükün farkındadırlar. Teşkilatlarımız, Ne yapılması, nasıl davranılması gerektiğini bilmektedir” dedi.

TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal yaptığı konuşmada, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Milletçe kenetlenme ve birlik beraberlik içerisinde hareket etme günüdür. Afrin operasyonunun iç politika malzemesi yapılmaması gerektiğini ifade eden bazı çevreler; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır’ sözünden ne anlamaktadır çok merak ediyorum dedi. Bugün Afrin’de yapılan harekat Vatan toprağının bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı verilen bir top yekun mücadeledir” dedi.

Erzurum Milletvekili Profesör Doktor Kamil Aydın ise yaptığı konuşmada; “Biz terörle mücadele ediyoruz, CHP müzakere edelim diyor. Hükümet iyi yapsa bile iyi demem eleştiririm diyorlar. Türkiye hangi zaferi kazansa ben doğru demem diyorlar. MHP bunu yapamaz. Milletine ihanet edemez. Terörle müzakerenin yanlış olduğunu geçen dönemlerden tecrübe eden MHP terörle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini her fırsatta ifade etmiş ve haklıda çıkmıştır. Hatay’a taciz ateşi yapılırken biz sesiz mi kalsaydık. Dün Barzani’ye çete dedik, bize değil de onlara inanalar bugün bizim safımıza geldi. Yanlış mı yaptık” dedi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yemekli toplantıda MHP'ye yeni katılan 850 kişiye üç hilal rozeti takıldı.