Rize'de maçlara kar engeli

TAKİP ET

Rize'de etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle il genelinde oynanması planlanan bazı maçlar ileri bir tarihe ertelendi.

Haber: Turgay AYHAN

Rize'de sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın oynanması planlanan Amatör Küme maçları ileri bir tarihe ertelendi.

Rize 1. Amatör Küme Ligi'nde Cumartesi günü sadece Derepazarı İlçe Stadında Alipaşaspor ve Çaykurspor ile Çiftlikspor ve Çamlıhemşin Belediyespor maçları oynanırken, diğer tüm maçlar kar nedeniyle oynanamadı. Ligde Pazar günü oynanacak olan müsabakalar da ileri bir tarihe ertelendi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çayelispor'un Pazar günü sahasında 1461 Trabzon takımı ile oynayacağı maç ve bir diğer BAL ekibi Salarhaspor'un Trabzon deplasmanında DSİ Karadenizspor ile oynayacağı müsabaka kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Çaykur Rizespor'un U14, U15 ve U16 takımlarının Sivasspor deplasmanında oynayacakları müsabakaları da ertelenen maçlar arasında yer aldı. Sivas'a gitmek üzere 3 kategoride yola çıkan altyapı takımları yoğun kar yağışı nedeniyle Zigana Tüneli'nden geri döndüler.

Çaykur Rizespor U17 takımının Mehmet Cengiz Tesislerinde MKE Ankaragücü U17 takımıyla oynadığı müsabaka ise kar yağışına rağmen tamamlanabildi.