Rize'de koronavirüsü yenen hemşireye arkadaşlarından moral

TAKİP ET

Rize'de koronavirüs tedavisini tamamlayarak sağlığına kavuşan Hemşireye arkadaşları evinin önünde pankart açıp moral verdiler.

Rize'de özel bir hastanede hemşirelik yapan Tuğba Kılıç'ın, yaklaşık 15 gün önce koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Rize Devlet Hastanesi'nde tedavisini tamamlayarak sağlığına kavuşan Hemşire Tuğba Kılıç, 3 gün önce taburcu oldu ve ev izalasyonuna alındı.

Hemşire Tuğba Kılıç'a moral vermek isteyen çalışma arkadaşları, tedavisi nedeniyle yakın temas kuramadıkları arkadaşlarının evinin önünde “SENİ ÇOK ÖZLEDİK GEL ARTIK” pankartı açtılar. Hemşire Kılıç ise evinin balkonunda yaşadığı sürpriz nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı.

Hemşire Tuğba Kılıç'ın arkadaşlarından Olcay Taşkıran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu salgın sürecinde bizlerin sağlığını kendi sağlıklarının önünde tutan sağlık çalışanlarımızdan biri de arkadaşımız oldu. Allaha şükür bu virüs belasını yenerek yeniden sağlığına kavuştu. Bizler de arkadaşları olarak kendisine moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirmek istedik. Başta arkadaşımız olmak üzere bu süreçte fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız.” dedi.