Rize'de kocası tarafından öldürülen Özlem Dursun toprağa verildi

TAKİP ET

Rize'de eşi tarafından darbedildikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özlem Dursun'un cenazesi defnedildi.

Hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Özlem Dursun (32) için ise Sahil Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

Törene Özlem Dursun'un annesi Saadet Karabulut, babası Mehmet ve kardeşi Yasin Sancar, akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Dursun'un cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Yağlıtaş Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

"Kızının cesedini elimden alacaksın"

Anne Saadet Bulut, kızının Ramazan Dursun tarafından daha önce de darp edildiğini anlatarak, "Her defasında 'Bir daha yapmayacağım' dedi, onu ikna etti. Kızım da 'anne çocuklarımı bırakamam' diyerek geriye gitti. Bizi de tehdit ediyordu, ‘Kızının cesedini elimden alacaksın ‘diye. Ve dediğini de yaptı. O akşam bana Özlem’in telefonundan kızımın yaralı haldeki fotoğraflarını attı. Hemen karakola haber verdim. Kızım olay günü KADES'e çağrı yapmış. Ama Ramazan çocukları evde rehin almış, ‘Yukarıya gelmezsen çocukları öldürürüm ‘diye tehdit etmiş. Kızım da mecbur eve geri dönmüş. En son kızımla olayın olduğu gün konuştum. Torunumu okuldan almıştım, ona haber verdim eve götür dedi. Her gün 5'te bana bir mesaj atardı 'İşten çıktım şunu yapıyorum 'diye, o gün 8'e kadar bana hiçbir şey yazmadı. 8'i 40 geçe bana mesajlar gelmeye başladı, kızımın yaralı fotoğrafları atıldı. Kızımı en son acilde gördüm. Ben bir anneyim. Onun en ağır cezayı alması için elimden geleni yapacağım. ” şeklinde konuştu.

Gözaltında tehdit mesajları attı

Ablasının eşinin alkol, uyuşturucu madde ve hap bağımlısı olduğunu söyleyen Özlem Dursun'un kardeşi Yasin Sancar, "Darp ettikten sonra arkadaş çevresine sosyal medyadan ablamın resimlerini göndererek altına da niye ölmedi? gibisinden açıklama yazıyor. Yani bu bir canilik bu böyle bir şey olamaz. Daha önce defalarca darp etti. Çok hırpaladı çok dövdü. Annem fotoğrafları görünce beni aradı ve ben de ablamın evine koştum. Polis ve sağlık ekipleri zaten evdeydi ama ablamın darp edildiği oda ile ekipler geldiğindeki oda farklıydı. Kendisini bıçakla komple doğramış. Bildiğiniz şeytan yani 40 tane kafasında kurar onu da yapar yani öyle bir insan. ‘Bana bıçak vurdu ben de ona bıçak vurdum’ gibisinden kurgu yapmış. Gözaltında bana bir sürü tehdit mesajları attı. Bu telefonu bunun eline nasıl veriyorlar ben anlamış değilim yani vermemeleri gerekiyor attıkları mesajlar bende, saati falan duruyor." şeklinde konuştu.

Evde uyuşturucu yetiştiriyordu

Eşini canice darp eden Ramazan Dursun'un evinde olay yeri inceleme ekipleri ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalar neticesine, 9 kök dikili Hint keneviri ele geçirildi.

Rize'de eşini öldüren Ramazan Dursun'un ifadesi ortaya çıktı

Rize'de genç kadın kocası tarafından öldürüldü