Rize'de gençlerin ödül alan fotoğrafları belli oldu

TAKİP ET

Rize Belediyesi ve Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen "Gençlerin Objektifinden Yaşayan Şehir Rize" ödüllü fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belli oldu.

Rize şehir merkezinin bilinirliğinin arttırılması amacıyla düzenlenen ve 15-35 yaş arası toplam 179 fotoğraf başvurusunun yapıldığı yarışmada “Simitin Hikayesi” fotoğrafıyla Uğur Yeşilçiçek birinciliği kazanırken, Furkan Ertan ikinciliği, Tayyip Topal ise üçüncülüğü elde etti.

Seçici kurul üyeliğinin Adnan Er, Mehmet Ali Ak, Murat Genç, Hüseyin Gençbay ve Yusuf Berber tarafından yapıldığı yarışmada Mansiyon ödülünü Melis Karanfil, jüri özel ödülünü ise Ertuğrul Baştan almaya hak kazandı.

Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, Jüri özel ödülü 1.000 TL, mansiyon 1.000 TL ve sergileme ise 100 TL (25 adet) para ödülü dağıtılacak.

Sergilemeye dahil edilecek 25 fotoğraf ise 16 yarışmacı tarafından objektiflere taşındı. Bu isimler ise şöyle; Fatih Vanlı, Uğur Yeşilçiçek, Yağmur Usta, Çiğdem Karataş, Abdulkadir Topal, Ayşegül Atila, Burak Can Kart, Didem Ayça Karagöz, Zeynep Dildar Gürcan, Dursun Ali Karataş, Serhat Keskin, Muhammed Abdullah Cengiz, Melis Karanfil, Merve Yanık, Ahmet Kılıç, Ahmet Kütük ve Tayyip Topal