Rize'de Futbol Hakemi olmak isteyen gençlere fırsat

TAKİP ET

Futbol hakemi olmak isteyen gençler için Rize'de Futbol Aday Hakem Kursu ön kayıt başvuruları başladı.

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar, futbol hakemi olmak isteyen gençler için bir fırsat olduğunu belirttiği Futbol Aday Hakem Kursu için ön kayıt başvurularının 17 Eylül 2019 Salı günü itibariyle başladığını söyledi.

Kursa katılmak isteyen hakem adaylarının Rize merkez TTFHGD Rize Şubesi veya rizeihk@gmail.com adresine ön başvuru dilekçesiyle birlikte ücretsiz başvuru yapabileceklerini belirten Serdar, "Ön başvurusu kabul edilen adayları 3 gün sürecek bir kurs bekliyor. Kurstan bir gün önce olacak mülakata katılım zorunludur, mülakattan sonra kursiyerler belli olacak. Futbol oyun kuralları ve saha uygulamalarından oluşacak kurs eğitimi ise Cuma günü saat 18:00-20:45 arası Cumartesi 09:00-18:05 ve Pazar günü 09:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir." dedi.

Ön başvuru kabul şartları hakkında da bilgi veren Serdar, adayların 16-29 yaş aralığında en az lise mezunu veya lise okuyor olması gerektiğini belirterek 2004 doğumlu ve 1989 doğumlu kişilerin başvuru yapamayacağını, 18 yaşından küçüklerin ise anne ve babalarından izin almış olması gerektiğini ifade etti.

TTFHGD Rize Şubesi Adres:

Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Belediye 5. Blok Huzur Pide Üstü Kat: 2

İletişim:

Bayram Arif Turan

İl Hakem Kurulu Üyesi

0 532 799 1369 rizeihk@gmail.com