Rize'de eşini öldüren Ramazan Dursun'a müebbet hapis cezası

TAKİP ET

Rize'de eşini darp ederek ölümüne sebep olan Ramazan Dursun'a ilk duruşmada ağırlaştırılmış müebbet ve 5 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

Rize'de 10 Haziran 2022 tarihinde 32 yaşındaki eşi Özlem Dursun'u darp ederek ölümüne sebep olan Ramazan Dursun (38) için Rize Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada "Eşe karşı kasten eziyet çektirerek öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, "Yaralama ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından ise 5 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

Rize Adliyesi'nde görülen duruşmaya Ramazan Dursun tutuklu olduğu Giresun Espiye L Tipi Kapalı Ceza evinden getirilirken duruşmaya ayrıca öldürülen Özlem Dursun'un Avukatı Yağmur Zaman, annesi Saadet Karabulut, Babası Mehmet Sancar, erkek kardeşi Yasin Sancar, katilin ağabeyi Ahmet Dursun, annesi Melek Dursun ve engelli kardeşi Hızır Dursun ile avukatı Fatma Fatoş Karaosmanoğlu katıldı.

Dursun mahkemesindeki ifadesinde yaşanan olayı anlatırken "Eşimi bilerek öldürmedim, eşimi çok seviyordum. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Cezama razıyım gerekirse kendimi öldürürüm" ifadelerini kullanırken, Dursun'un 16 yaşındaki oğlu Recep Dursun ise babasının kendisine ve annesine zaman zaman şiddet uyguladığını anlattı.

Rize'de genç kadın kocası tarafından öldürüldü

Rize'de kocası tarafından öldürülen Özlem Dursun toprağa verildi

Rize'de eşini öldüren Ramazan Dursun'un ifadesi ortaya çıktı

Rize'de eşini öldüren katilin annesi konuştu: Benim öyle bir evladım yok