Rize'de eşini öldüren katilin annesi konuştu: Benim öyle bir evladım yok

TAKİP ET

Rize'de eşi Özlem Dursun'u darp ederek öldüren Ramazan Dursun'un annesi Melek Dursun, "Benim öyle bir evladım yok, gebersin orada" dedi.

Rize'de eşi Özlem Dursun'u darp ederek vahşice öldüren Ramazan Dursun'un annesi 67 yaşındaki Melek Dursun, oğlunun problemli biri olduğunu ve sık sık kendisiyle de sorun yaşadığını söyledi.

Gelinini korumaya çalıştığı esnada kendisinin de oğlu tarafından darp edildiğini ifade eden Melek Dursun, "Oğlumla gelinim evleneli 17 yıl oldu. Ben gelinimi korurken oğlum beni de döverdi. Bir kere de oğlumla mahkemelik olduk. Yine dedim oğlumu hapse atsalar çocuklar kalacak tek başlarına o yüzden şikayetimizi geri çektik" ifadelerini kullandı.

Ramazan Dursun'un bir gece abisiyle tartışması üzerine kocasının aort damarının çatladığını, bu nedenle de eşinin hayatını kaybettiğini söyleyen Melek Dursun, "Büyük oğlum İstanbul'dan gelmişti ve gece Ramazan ile aralarında kavga çıktı. Babaları beni yataktan kaldırdı. Ramazan abisinin sırtına çıkmış kavga ediyorlardı. Mutfağa gidip bıçak almaya kalktı zar zor dışarıya attık onu. Abisi de daha sonra karakola gitti şikayet etti. Öyle de Ramazan'ı aldılar. Abisi de davadan vazgeçti. Biz bundan 17 senedir çekiyoruz. Babasının da bu olaydan sonra aort damarı çatladı. Bu evde kavga ettiğinden dolayı babası kalp krizi geçirdi öldü." diye konuştu. 

"Bulduğu paralarla uyuşturucu alıyordu"

Gelini ile arasında hiçbir sorun olmadığını ve gelinini çok sevdiğini söyleyen Melek Dursun, "Gelinimle aramızda kötülük hiçbir şey yoktu. Ben gelinimi severdim. Eksiklerini giderirdim. Eksikleri olmasın yeter ki derdim. Yemezdim yedirirdim. Gene de başaramadım. Uşağım hep aynıydı. Gitti evine aldığım mobilyaları ikinci el olarak sattı. Gittim İstanbul'dan topladım onları. Buradan ev tuttum onlara. Ben 16-17 senedir çekiyorum ondan. Uyuşturucu tedavisi olsun diye Samsun'a da getirdim onu. Tedaviye karşılık vermedi. Ne bulursa içerdi. Bulduğu paralarla da uyuşturucu alıyordu. Antalya'ya gittikten sonra daha da bozuldu. Karısı girdi dükkana karısına dedi ki gittin uğradın dükkana oraya telefonla konuşmak için mi girdin. Ondan sonra çıktı eve karısına vura vura öldürdü onu" dedi.

"Dilenirim de bakarım onlara"

Hadiseyi duyduğunda büyük bir acı yaşadığının altını söyleyen Dursun, "Ben acıların kadınıyım. Benim çektiğim çileleri kimse çekmedi. Ben evlat gömdüm. Diğer çocuğum 4 yaşında trafik kazası geçirdi. Oğlumla çok uğraştım. İstanbul'a gittim tedavisi için. Gitmediğim yer kalmadı. Benim vücudumun pilleri bitti. Torunlarımı gidip göremiyorum. Onların yüzüne bakamam. Dilenirim de bakarım onlara ama bedenen bakamam." dedi.

"Gelinimi öldürdü, torunlarımı yetim bıraktı"

Oğlu Ramazan Dursun’un cezaevinden kendisine haber gönderdiğini söyleyen Melek Dursun, "Anamı arayın deyin ona ki Ramazan cezaevindedir' diye haber yollamış bana. Ben ona sahip çıkmıyorum. Gebersin orada. Benim gelinimi öldürdü, çocuklarımı yetim, torunlarımı yetim bıraktı. 3 tane çocuğunu yetim bıraktı. Ben onu daha istemiyorum. Benim öyle bir evladım yok" şeklinde konuştu. 

Rize'de genç kadın kocası tarafından öldürüldü

Rize'de kocası tarafından öldürülen Özlem Dursun toprağa verildi

Rize'de eşini öldüren Ramazan Dursun'un ifadesi ortaya çıktı