Rize'de derbi gibi hazırlık maçı 3-4 bitti

TAKİP ET

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Trabzonspor yeni sezon öncesinde hazırlık maçı oynadı.

Rize’de Çaykur Didi Stadında oynanan ve ilk yarısı 4-2 tamamlanan hazırlık maçı 4-3 Trabzonspor’un galibiyetiyle sona erdi.

Maçta Çaykur Rizespor’un gollerini 13’üncü ve 34’üncü dakikalarda Milan Skoda, 49’uncu dakikada ise Abdullah Durak kaydetti. Trabzonspor’un golleri ise 17’nci ve 21’inci dakikada Abdülkadir Ömür, 42’nci dakikada Nwakaeme ve 45’inci dakikada Jaoa Pereira’dan geldi.

Yeşil-Mavili ekip sahaya Zafer, Moroziuk, Abdullah, Dimitrios, Emir Han, Yasin, Samudio, Baiano, Boldrin, Michalak ve Skoda 11’i ile çıktı. Yedeklerde ise Boğaçhan, Kemal, Tuınay, Engin, Atakan, Diamonde, Burak, Alberk, Mithat, Nadir ve Orhan yer aldı.

Borda-Mavili ekip de sahaya Erce, Xavier, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Anders, Ekuban, Campi, Da Silva, Edgar Le, Pereira ve Abdülkadir Parmak 11’i ile çıktı. Yedeklerde ise Arda, Guilherme, Kamil Ahmet, Kerem, Abdurrahim, Ahmetcan, Süleyman ve Serkan yer aldı.

Maçta Emir Han yerini Alberk’e, Baiano yerini Atakan’a, Moroziuk yerini Orhan’a, Skoda yerini Kemal’e, Michalak yerini Tunay’a, Abdullah yerini Burak’a, Samudio yerini Nadir’e, Boldrin yerini Engin’e ve Yasin yerini Diamonde’ye bıraktı.

Trabzonspor’da ise Pereira yerini Serkan’a, Nwakaeme yerini Guilherme’ye, Trondsen yerini Ahmet Çörekçi’ye, Abdülkadir Ömür yerini Abdurrahim’e ve Ekuban yerini Kerem’e bıraktı.