Rize'de Ayak Tenisi Turnuvasının Şampiyonu belli oldu

TAKİP ET

Rize'de ilk kez düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvasında, oynanan final müsabakaları sonucu şampiyon belli oldu.

Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Rize'de ilk kez organize edilen Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi.

Şenol Birol Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvada 18 takım mücadele etti. Yaşları 30 ile 60 arasında değişen ve geçmişte futbol oynamış antrenör ve akademisyenlerden oluşan Vetranlar kategorisinde 2 grupta toplam 10 takım, yaşları 17 ila 30 arasında değişen ve aktif şekilde futbol oynayan isimlerden oluşan Gençler Kategorisinde ise 2 grupta toplam 8 takım mücadele etti.

Oynanan grup maçları sonunda gençler kategorisinde A Grubunda Grup Ekstra, Be Grubunda Armoni FK lider olurken, Vetaranlar kategorisinde ise A Grubunda Grup Enerji, B grubunda ise 88 Gücü takımları lider oldu.

Gençler kategorisinde oynanan final maçında Ozan Papaker, Ahmet Mümin Papaker ve Oktay Gümüş'ten oluşan Grup Ekstra, Furkan Kopuz, Yusuf Sefa Durmuş ve Yunus Emre Yılmaz'dan oluşan rakibi Armoni Fk'yı 3-0 yenerek Süper Finale yükselirken, Veteranlar Kategorisinde ise Aydın Turan, Turgay Kenanoğlu ve Mert Çapoğlu'ndan oluşan 88 Gücü takımı, Mikail Üzümcü, Ekrem Dil ve Ercan Yılmaz'dan oluşan rakibi Grup Enerji'yi 3-2 yenerek süper finale yükseldi.

Grup Ekstra ile 88 Gücü arasında oynanan Süper Final maçını Ozan ve Ahmet Papaker kardeşlerle Oktay Gümüş'ün yer aldığı Grup Ekstra takımı 3-0 kazanarak turnuvanın da şampiyonu oldu.

Rize'de Ayak Tenisi Turnuvası heyecanı yaşanıyor