Rize'de 6 ayrı suçtan aranan 4 kişi yakalandı

TAKİP ET

Rize Emniyeti'nin gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda 6 ayrı suçtan aranan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Ülke genelinde eş zamanlı düzenlenen ve Rize'de ise 9 ekip ve 26 personelin katıldığı Aranan Şahıslara yönelik operasyonda 6 ayrı suçtan aranan H.Y., Ş.K., H.B. ve H.T. isimli şüpheliler yakalanarak cezaevine gönderildiler.

Yakalanan 4 kişi, Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf, Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok Etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme, Kasten Yaralama, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından aranıyorlardı.

Rize'de 1 ayda 36 aranan suçlu yakalandı

Öte yandan 1 Kasım - 1 Aralık  tarihleri arasında Rize'de yürütülen aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında 60 şahıs yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldı.

Bu şahıslardan; 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 kişi, 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi ile 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi olmak üzere toplam 36 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.