Rize'de 4 uyuşturucu satıcısı yakalandı

TAKİP ET

Bir ihbarı değerlendiren Rize Polisi, düzenlediği 3 farklı operasyonla 4 uyuşturucu satıcısını yakalarken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin merkez ve ilçelerde yürüttüğü uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında elde edilen bir ihbar üzerine 3 farklı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlar sonucunda 1 kilo 482 gram esrar, 952 gram skunk ve 83 kök hint keneviri ele geçirilirken 4 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerle ilgili yasal işlem devam ediyor.

Öte yandan bin 80 paket kaçak sigara ve 60 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Şehrimizi Zehirletmeyeceğiz

Rize Emniyeti tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizi zehirletmeyeceğiz” ifadesi kullanılarak şöyle denildi; “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile mücadelemiz etkin ve kararlılıkla devam edilecektir.”