Rize Belediyespor uzatmalarda penaltı ile güldü

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme Ligi ekiplerinden Rize Belediyespor, sahasında konuk ettiği Tunca Belediyespor'u uzatmalarda attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi C Grubu 3. Hafta karşılaşmasında Rize Belediyespor, sahasında Tunca Belediyespor'u konuk etti.

Güneysu İlçe Stadında oynanan ve ilk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta her iki ekip üstün bir performans sergiledi. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı maçta gülen taraf ev sahibi Rize Belediyespor oldu. Maçta 90+3'üncü dakikada Ahmet Yusuf'a ceza sahası içinde yapılan müdahale penaltı olarak değerlendirilince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ahmet Emin Nair, penaltı şansını gole çevirerek hem maçın skorunu belirledi, hem de Rize Belediyespor'a ikinci galibiyeti kazandıran golü kaydetti.

Penaltı golünden sonra kısa süreli gerginlik yaşandı. Sahaya seyircinin inmesi ve Tunca Belediyespor ekibinin penaltının haksız olduğunu iddia ederek tepki göstermeleri nedeniyle oyun bir süre durdu ve gerginliğin sona erdirilmesinin ardından hakem bitiş düdüğünü çalarak maçı sonlandırdı.

C Grubunun mamağlup ekiplerinden Rize Belediyespor ligdeki ikinci galibiyetini elde ederek puanını 7'ye yükseltirken Tunca Belediyespor ise ikinci mağlubiyetini alarak 3 puanda kaldı.

Rize Belediyespor, 28 Ekim Pazar günü saat 12.00'de oynayacağı 4. Hafta karşılaşmasında Palivatspor deplasmanına konuk olacak. Tunca Belediyespor ise aynı gün saat 14.00'de evinde Yolbaşıspor'u konuk edecek.