Rize Belediyespor U19 garantiledi

TAKİP ET

Rize U-19 Play-Off Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Ardeşenspor U19 ekibini 6-0 mağlup eden Rize Belediyespor U19 ekibi, Türkiye Şampiyonası için Rize'yi temsil etmeyi garantiledi.

4 takımın mücadele ettiği Rize U-19 Play-Off Ligi’nde Rize Belediyespor U19 ekibi, oynadığı ikinci maçından da 3 puan koparmayı bildi. Derepazarı İlçe Stadında oynanan ve Hakem Ömer Kasap’ın yönettiği karşılaşmada Rize Belediyespor, Abdulkadir Yavuz (3), Onur Civelek (2) ve Atilla Yıldız’dın ayağından gelen gollerle rakibi Ardeşenspor’u 6-0 mağlup etti.

İlk yarısı 3-0 sona eren maçta Rize Belediyespor’dan Medet’in, Ardeşenspor’dan Ali Rıza ve Burak’ın kırmızı kart gördü. Rize Belediyespor’da Abdulkadir Yavuz attığı 3 golle hat-trick yaparken, 2 golün sahibi Onur Civelek ise, yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekti. U-16 takımının oyuncusu olan Genç Onur, 4 yaş büyük abileriyle oynadığı karşılaşmada sırıtmayarak taktir topladı.

Bu sonuçla birlikte Play-Off Liginin ikinci haftasında U-19 Türkiye Şampiyonası'nda Rize'yi temsil edebilmek için düzenlenecek Karadeniz Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Rize Belediyespor U19 ekibi, 5 Şubat Çarşamba günü saat 13.00'de oynayacağı son karşılaşmada Çaykurspor U19 ile karşı karşıya gelecek.