Rize Belediyespor ilk devreyi namağlup lider tamamladı

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme Ligi ekiplerinden Rize Belediyespor, ilk devrenin son maçında Filizçayspor'u 2-0 yenerek ilk devreyi namağlup lider tamamladı.

Rize 1. Amatör Küme Ligi'nde 7 hafta süren ilk devre oynanan maçlarla tamamlandı. B Grubu takımlarından Rize Belediyespor, ilk devrenin son maçında Filizçayspor ile karşı karşıya geldi.

Güneysu Futbol Sahasında oynanan maç öncesinde Rize Belediyespor ekibi, ısınmaya yine sezon sonuna kadar aldığı karar doğrultusunda 29 yaşında hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor Takım Kaptanı Fatih Kaan Arıman'ın fotoğrafının bulunduğu ve üstünde "Unutmayacağız" yazılı tşörtlerle çıktı.

Maçta Rize Belediyespor ekibine galibiyeti getiren golleri Samet Dervişoğlu ve Ahmet Efe Karahanlı kaydederken, Rize Belediyespor ilk devre oynadığı 6 maçtan da 3 puanla ayrılarak namağlup grup liderliğini sürdürdü. İlk devrede rakip kalelere toplam 25 gol gönderen Belediye ekibi kalesinde ise 3 gol görmüş oldu.

Muhammet Akarsu teknik sorumluluğundaki Rize Belediyespor takımı 15 puanla ilk devreyi lider tamamladı. Oynadığı 6 maçtan da puan alamayan Filizçayspor ekibi son sırada yer alırken, kalesinde gördüğü 13 gole karşılık rakip kalelere hiç gol atamadı.

Ara verilmeyecek olan 1. Amatör Küme Ligi'nde 2. Devre maçları 30 Mart Cumartesi günü oynanacak olan 8. Hafta müsabakalarıyla başlayacak. Rize Belediyespor, 7 puan fark attığı grup 2.'si Srahozspor ile karşı karşıya gelirken Filizçayspor ise 10 puanlı Kirazdağıspor ile mücadele edecek.

Rize Belediyespor ekibi sezonun ilk maçında Srahozspor'u 3-1 mağlup ederken Filizçayspor ise rakibi Kirazdağıspor'a 1-0 mağlup olmuştu.