Rize Belediyespor Arıman'ı unutturmuyor

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme ekiplerinden Rize Belediyespor, deplasmanda Derepazarıspor'u 6-0 mağlup ederek 5'te 5 yaptı.

Rize 1. Amatör Küme Ligi B Grubu 6. Hafta maçında Derepazarıspor, sahasında Rize Belediyespor'u konuk etti.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan karşılaşma öncesinde Rize Belediyespor takımı, 09 Şubat tarihinde tedavi gördüğü İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor'un 29 yaşındaki takım kaptanı Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı.

Maç öncesi ısınmaya "Unutmayacağız" yazılı Fatih Kaan Arıman'ın fotoğrafının bulunduğu tşörtlerle çıkan Rize Belediyespor ekibi sahadan 6-0 galip ayrıldı. Belediye ekibine galibiyeti getiren golleri Tunahan Hut (2), Ferhat Özkan (2), Ramin Gajievi ve Bakihan Kopuz kaydetti.

Ligde oynadığı 5 maçı da galibiyetle tamamlayan Rize Belediyespor ekibi 15 puana yükselerek en yakın rakibine 5 puan fark ettı ve grup liderliğini sürdürdü. 9 puanda kalan Derepazarıspor ise 3'üncü sırada haftayı tamamladı.

Rize Belediyespor, 24 Mart Pazar günü saat 14.00'da oynayacağı ilk devrenin son maçında henüz puanı bulunmayan Filizçayspor ile karşılaşacak. Derepazarıspor ise aynı gün saat 15.00'da 7 puanlı Kirazdağıspor ile mücadele edecek.